Tramvai Armonia, scos de pe traseu după ce un călător i-a spart...

Tramvai Armonia, scos de pe traseu după ce un călător i-a spart un geam VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1501685761">

Un act de vandalism a fost surprins, în această dimineață, într-un tramvai Armonia, care a fost reabilitat.

În jurul orei 06:45, un bărbat s-a urcat într-un tramvai care circula pe linia 4 și s-a așezat pe un scaun. În momentul în care a ajuns în stația Balta Verde, din senin, călătorul s-a ridicat și a luat ciocanul care se folosește în situații de urgență. Dintr-o singură mișcare, bărbatul a reușit să spargă un geam al tramvaiului Armonia, iar apoi a coborât liniștit din garnitură.

Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au fost nevoiți să scoată de pe traseu tramvaiului vandalizat, care a fost înlocuit cu o altă garnitură. Astfel de acte de vandalism nu sunt rare, reprezentanții STPT susțin că, nu de puține ori, scaune ale tramvaielor reabilitate au fost tăiate, iar alții își exprimă talentul artistic în tip ce le mâzgălesc cu graffiti.

STPT urmează să facă o sesizare la Poliție cu privire la scena de vandalism surprinsă în această dimineață pe linia 4 cu ajutorul camerelor de supraveghere montate în tramvai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.