Vița de Vie lansează noul album cu un concert extraordinar la Timișoara

Vița de Vie lansează noul album cu un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Îndrăgita formație Vița de Vie întregește în mod magistral sistemul afectiv al fanilor de pretutindeni odată cu lansarea materialului „ȘASE (-)”, ultima parte a albumului „Șase/Șase”, printr-un spectacol de neuitat, ce va avea loc la Timișoara.

“ŞASE (-)” urmează aceeași rețetă simbolică a conceptului „Șase/Șase”, însă plusează prin adăugarea unor elemente muzicale de-a dreptul spectaculoase, regăsite în structura celor două noi materiale, Ploaie de foc și Luna și noi Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș).

Acest fapt se lasă certificat și prin dovada lansărilor anterioare – HaiHui, Dur de-a dura, #ialapet şi Sorcova.  După lansarea single-ului HaiHui, care a avut loc in luna mai a anului precedent, VIȚA DE VIE a înregistrat un succes fenomenal cu Dur de-a dura, câștigând Premiul Radio Romania pentru „Cea mai bună piesă alternative rock”, în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România.

#ialapet este poate unul dintre cel mai puternice single-uri semnate VIȚA DE VIE, luând în considerare linia melodică și versurile de o profunzime violentă. Povestea Sorcovei vine ca un balsam în completarea universului „ȘASE (-)”, pe când celelalte două lansări, Ploaie de Foc și Luna și noi // Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș), au reușit să le ofere fanilor o experiență inedită în cadrul concertului oficial de lansare care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la București.

Grafica albumului “ȘASE (-)” este concepută de Agi (Adrian Iota). Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar. Albumul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.


Noul album “ȘASE (-)” este disponibil, în format fizic și digital, aici.

Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea și Mihai Ardelean vor susține un concert extraordinar la Timișoara în 9 noiembrie, de la ora 21, la Vineri 15, recitalul făcând parte din seria de evenimente TiMAF (Festival International de Muzica Si Arta Transilvania).

„Matematic, 20 de ani de Vița de Vie înseamnă jumătate din viața mea. Sunt 20 de ani trăiți la intensitate maximă și scurși parcă într-o clipă. Cu multele bune și inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aș schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune și ne-am bucurat de fiecare secundă. Fiecare obstacol ne-a facut mai îndârjiți și mai puternici. În loc să abandonăm sau să dăm înapoi, am reușit mereu să mergem mai departe, strângând rândurile și inventându-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizările, mult prea multe pentru a le enumera, cad în derizoriu atunci când mă gândesc la «vârsta» noastră de trupă. Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele nostre sunt cântate cu aceeași bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut niște prieteni extraordinari care ne-au fost alături în această călătorie și au crezut în noi necondiționat, amortizându-ne căderile și împingându-ne mereu înainte. Sunt fanii noștri, cărora le datorăm «vârsta» la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună și am avut grijă unii de ceilalți. Pentru ei, am încercat să ținem mereu ștacheta ridicată, iar asta ne-a adus în locul pe care îl ocupăm azi”, spune solistul trupei Adrian Despot.

Biletele pentru acest concert pot fi comandate aici, prețul acestora find 70 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.