Zeci de colibe improvizate, demolate la Timișoara, în acest an. Unde au...

Zeci de colibe improvizate, demolate la Timișoara, în acest an. Unde au fost găsite ultimele adăposturi FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1268297685">

Numeroase persoane venite la Timișoara din toate colțurile țării și-au amenajat “locuințe” pe unde au apucat în oraș, din tot felul de materiale, astfel că acestea au devenit adevărate focare de infecție.

Poliția Locală Timișoara anunță că, doar în acest an, au fost identificate 59 de adăposturi improvizate pe raza orașului de pe Bega, acestea fiind demolate. Ultimele colibe au fost descoperite într-un părculeț din spatele Casei Tineretului, în urmă cu câteva zile, care au fost ridicate pe o zonă cu vegetație abundentă.

“La fața locului au fost depistate și un număr de patru persoane, dintre care trei bărbați și o femeie, care își amenajaseră trei colibe și strânseseră în jurul acestora cantități semnificative de deșeuri. Cei în cauză au fost predați serviciilor sociale în vederea demarării procedurilor de reintegrare a lor în societate, aceștia fiind de loc din localitatea Ruginoasa – Iași și Segarcea – Dolj. Locația a fost igienizată cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare a orașului Retim”, a informat Poliția Locală Timișoara, astăzi.

Reprezentanții instituției fac din nou apel la timișoreni ca în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.