Zeci de șoferi au rămas fără permise de conducere după o razie...

Zeci de șoferi au rămas fără permise de conducere după o razie a polițiștilor. Ce sumă a fost „strânsă” în urma amenzilor acordate

0
DISTRIBUIȚI

Acțiune în forță a polițiștilor rutieri din județul Arad. În doar 24 de ore, oamenii legii, în urma incursiunilor făcute în trafic, au lăsat fără permise de conducere nu mai puțin de 19 șoferi care au fost indisciplinați în trafic. Tot în aceeași perioadă au fost acordate 192 de amenzi, suma totală care s-a adunat fiind de 97.000 de lei.

În ciuda campaniilor pentru conștientizarea importanței centurii de siguranță, cei mai mulți evită să o folosească.


O arată și cifrele. 142 dintre amenzi le-au fost acordate celor care nu au făcut „efortul” de a folosi centurile mașinii, ce le pot salva viața în caz de accident, iar 52 dintre șoferi au fost amendați pentru că au depășit limita legală de viteză.

Printre șoferii care au rămas fără permis de conducere se află și un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Arad, care conducea un autoturism, deși era băut bine. Rezultatul alcooltestului a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași situație este un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, care a fost prins băut pe străzile din localitatea Pâncota. Cei doi s-au ales și cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.