ACS Poli, decimată de accidentări şi suspendări înaintea jocului cu FC Argeş....

ACS Poli, decimată de accidentări şi suspendări înaintea jocului cu FC Argeş. Noi juniori anunţaţi pe „foaie”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli are mâine un meci imposibil la prima vedere, ţinând cont în special de parcursul din ultima perioadă al echipei timişorene intrate în insolvenţă. Mai mult însă, la jocul cu FC Argeş antrenorii Ştefan Nanu şi Călin Cojocaru nu pot miza pe mai mulţi jucători importanţi din cauza accidentărilor şi suspendărilor.

„Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă bună, de tradiţie, care are în componenţă jucători de valoare. Mergem să scoatem maximum ce putem, avem absenţe, dar am încredere în cei care vor face deplasarea la Piteşti”, a spus „secundul” Călin Cojocaru.


Acesta a anunţat că nu poate miza pe Melinte (eliminat cu Aerostar), Haruţ, Basic şi Codrea, suspendaţi, dar nici pe Bîrnoi şi Motreanu, accidentaţi. De asemenea nici sârbul Dusan Ivanov nu e încă apt.

Pentru a suplini o parte a absenţelor ACS Poli va umple banca de rezerve cu juniori. Pe lângă deja „obişnuiţii” Românu, Iseini şi Toboşaru, în lot vor mai fi puştii Sebastian Foca şi Marco Buga, „jucători tineri, de perspectivă, în care noi avem mare încredere”.

Fostul „principal” al Sebişului va putea miza însă şi pe două noutăţi, probabil direct în primul 11, jucătorii aduşi de la fosta sa echipă, respectiv de la Giarmata, Charles Ankomah şi Mircea Stupu. „Achiziţiile” lor au fost probabil grăbite şi de situaţia curentă, cu numeroase absenţe. „Sunt doi jucători tineri, care după părerea mea merită o şansă să joace mai sus, noi le-am oferit-o şi sunt sigur că nu o să dezamăgească. Vor aduce un plus”, a concluzionat Cojocaru.

Partida FC Argeş – ACS Poli se dispută mâine, de la ora 11.00, în runda a 16-a a Ligii a II-a. Piteştenii au 29 de puncte, aproape de şase ori mai multe ca timişorenii, care ocupă în continuare locul 19 cu 5 puncte.

UPDATE Deşi iniţial Ankomah şi Stupu erau consideraţi apţi de către reprezentanţii clubului, cei doi nu erau încă legitimaţi la FRF în această după-amiază, aşa că e posibil să rateze meciul de mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.