Călin Cojocaru, foarte optimist înainte de ACS Poli – Petrolul. „Secundul” a...

Călin Cojocaru, foarte optimist înainte de ACS Poli – Petrolul. „Secundul” a anunţat mai multe reveniri după eşecul drastic de la Piteşti

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli are parte mâine de un nou meci foarte greu în Liga 2. Deşi elevii lui Ştefan Nanu vor da piept cu Petrolul Ploieşti, una dintre marile favorite la promovare, timişorenii spun că abordează jocul la victorie. Ambele echipe îi vor avea apţi pe majoritatea componenţilor, cu precizarea că gruparea gazdă încă nu a rezolvat situaţiile celor doi jucători pe care îi anunţase transferaţi.

„Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă de tradiţie, care aspiră la prima ligă. Revin şi Marinescu şi Cazan (la Petrolul), doi jucători buni, dar eu am încredere în băieţi şi sunt sigur că mâine vom face un rezultat bun. Revin în mare parte toţi absenţii de la Piteşti şi ne-am pregătit bine săptămâna aceasta, am avut atitudine bună…”, a declarat Călin Cojocaru, antrenorul secund al lui ACS Poli.

Printre cei care revin din suspendări ori accidentări se numără Melinte, Motreanu, Haruţ şi Bîrnoi.


În schimb, timişorenii nu pot miza pe Santiago Avaro şi Ivanov (accidentaţi). De asemenea nici Mircea Stupu nu poate să facă parte din planurile echipei cel puţin până în vară. Anunţat ca noutate alături de Charles Ankomah, pentru jucătorul de profil defensiv trebuie achitat 30.000 de lei doar către LPS Banatul. În schimb, pentru belgia se aşteaptă actele. „I-am adus cu gândul de a-i legitima, am întâmpinat unele dificultăţi. Pe Stupu încercăm să-l aducem din iarnă, acum nu am reuşit din păcate. Iar la Charles mai avem de aşteptat nişte documente pentru el şi va fi legitimat. Nu pot să spun cu certitudine dacă va juca mâine, pot să sosească documentele azi sau peste trei zile”, a explicat Cojocaru.

„Ceilalţi au revenit toţi, au avut atitudine bună şi au dorinţa de a demonstra că pot mai mult… Vreau să câştigăm, mie îmi place să câştig. Iau fiecare meci în parte, nu ne gândim la celelalte şi să nu realizăm nimic, să ne gândim la meciul cu Petrolul”, a precizat „secundul”. Acesta a observat şi lucruri bune la tinerii lui ACS Poli în ciuda înfrânerii la scor de la FC Argeş: „Vreau să fim realişti, nu e uşor să pierzi cu 5-0, dar ştiu să pierd, nu am venit de la Real Madrid, e o situaţie dificilă din punct de vedere sportivă, din celelalte nu e aşa de grea cum se vorbeşte. La Piteşti am aliniat o formaţie foarte tânără… Chiar am rămas impresionat de tinerii născuţi în 2001, 2002”.

Partida ACS Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti se dispută mâine, pe arena „Electrica”, de la ora 13.00, în runda 17 a Ligii a II-a. Prahovenii ocupă locul 3, de baraj, cu 35 de puncte. Bănăţenii au doar 5 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.