UVT Agroland a pierdut meciul cu Blajul, dar timişorencele au oferit motive...

UVT Agroland a pierdut meciul cu Blajul, dar timişorencele au oferit motive de optimism. Reacţia preşedintelui Horia Cardoş după eşecul cu vicecampioana Europei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: volei-timisoara.ro

UVT Agroland Timişoara a suferit aseară un eşec categoric ca scor, 0-3 în faţa celor de Volei Alba Blaj. Totuşi, evoluţia voleibalistelor de pe Bega, care au condus pe tabelă în fiecare set, a fost apreciată de conducerea clubului.

Voleibalistele de pe Bega au condus în primele două seturi. Primul set a fost cedat la mare luptă, 26-28. În cel secund, gazdele au condus cu 14-10 la un moment dat, dar nu au avut forţa să egaleze. Iar în al treilea set publicul a văzut la lucru constant nu mai puţin de trei jucătoare U20 ale clubului.

A fost primul eşec în campionat pentru Agroland, care a fost eliminată oarecum surprinzător de Dinamo din Cupa României la mijlocul săptămânii. În următorul weekend „Agro” joacă pe terenul Târgoviştei.

UVT Agroland: Roxana Iancu – 8 puncte (2 blocaje), Barbora Kosekova – 1 as, 1 blocaj, Petruța Orlandea – 6 puncte (2 ași, 2 blocaje), Katarina Jovanovic – 10 puncte (3 ași, 3 blocaje), Maeva Orle – 6 puncte, Daniela Lupescu – 8 puncte (1 as) și Teodora Pusic – libero.


Au mai intrat Larisa Vasilică – 3 puncte, Sorina Miclăuș – 2 puncte (1 blocaj) și Diana Cărbuneanu – 1 punct.

“A fost un meci disputat, cu faze frumoase. Ma bucura acest lucru, lasand la o parte evolutia scorului. Poate ca puteam gestiona mai bine anumite situatii, dar ma bucura faptul ca diferenta de joc efectiv, de constructie, de relatie de joc, practic aspecte tehnice ce ma intereseaza pe mine, fata de meciul de la Dinamo, este imensa. Este imbucurator, am avut doua zile in care am discutat problemele pe care le-am avut la meciul cu Dinamo. Ma bucur ca jucatoarele noastre au raspuns pozitiv si ca am rezolvat foarte multe probleme”, a declarat Bogdan Paul, atrenorul lui „Agro”.

“Am fost foarte plăcut surprins de meciul bun, cel puțin în primele două seturi, al echipei noastre. A fost primul meci oficial pe care îl urmăresc pe viu, la primele două partide nu eram în țară. Vreau să spun că îmi place foarte mult echipa noastră, aș vrea să spun că îmi place chiar mai mult decât anul trecut. Îmi place că în foarte scurt timp au fost legate relațiile de joc. Se vede omogenitate, se vede că fetele se înțeleg, îmi place foarte foarte mult partea de construcție, mi se pare că jucăm mai creativ. Venirea campioanei mondiale Teodora Pusic aduce un plus fantastic pe partea de recuperare. S-a văzut în setul al treilea, în care practic am evoluat cu trei jucătoare crescute de club, că prezența unor sportive ca Pusic și Kosekova a făcut să ținem aproape, chiar să conducem în unele momente echipa din Blaj, despre care ce pot să spun, vorbim de un buget de patru sau cinci ori mai mare decât al nostru”, a spus şi preşedintele clubului, Horia Cardoş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.