Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii care parchează ilegal pe Calea Girocului...

Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii care parchează ilegal pe Calea Girocului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1356964080">

Zeci de șoferi au fost amendați doar în ultimele două zile după ce și-au parcat mașinile pe unde au apucat pe Calea Martirilor.

Potrivit Poliției Locale Timișoara, în ultima perioadă au fost intensificate acțiunile pe Calea Martirilor, după ce oamenii legii au primit mai multe sesizări cu privire la faptul că nu se respectă indicatoarele rutiere privind oprirea și staționarea, care sunt interzise în anumite intervale orare în zona respectivă.

În urma controalelor au fost amendați 58 de șoferi. De asemenea, o mașină al cărei șofer nu s-a prezentat pentru întocmirea procesului-verbal a fost ridicată și transportată de lucrătorii SDM la depozitul din Calea Șagului.

“Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, mai ales că în zona respectivă au fost efectuate lucrări de lărgirea a carosabilului, oprirea și staționarea fiind interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.