Arta tatuajelor la cea de-a doua ediție a Timișoara Tatoo Expo FOTO

Arta tatuajelor la cea de-a doua ediție a Timișoara Tatoo Expo FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1228312454">

Cea de-a doua ediție a Timişoara Tattoo Expo, eveniment desfășurat în acest weekend la Restaurantul Universitar Politehnica de pe Aleea Studenților, a avut parte de un public care savurează pe deplin activitățile puse la cale de organizatori. Programul manifestării care și-a deschis porțile vineri a inclus workshopuri de fantasy make up cu Anca Bobal, pictură cu Marius și Krisztina, pirogravură cu Termita, arta degustării vinului. Din program, nu au lipsesit concertele și diversele concursuri tematice.

În ultima zi a manifestării, cea de duminică 4 noiembrie, la fața locului vor avea loc diverse concursuri și de la ora 17 de un set susținut de Newgotti, DJ, radio-host, producător de muzica și membru al party label-ului AnonimTM. În esențăa, iubirea contagioasă pentru muzică, pasiunea pentru dans, dorința de a crea și de a împărtăși acest lucru lumii, îl definesc pe artistul cunoscut sub numele de Newgotti, unul dintre cei mai eclectici selectori.

Biletele pentru Timișoara Tatoo Expo, care se încheie astăzi, la ora 22, costă 10 lei între orele 11.00 și 18.00 și 15 lei după ora 18.00.

Foto: Seba Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.