ASU Politehnica are un meci tare cu cealaltă „forţă” ilfoveană. Ce spune...

ASU Politehnica are un meci tare cu cealaltă „forţă” ilfoveană. Ce spune Cosmin Petruescu despre duelul cu Snagovul

0
DISTRIBUIȚI

După cele trei derby-uri disputate cu celelalte formaţii din zonă, ASU Politehnica a început rău seria de meciuri cu reprezentantele Ilfovului. „Băieţii în ghete” au pierdut la Clinceni iar acum speră să se revanşeze printr-o victorie acasă cu Sportul Snagov, meci care va fi urmat de o deplasare la Baloteşti.

„Suntem conştienţi cu toţii, atât de importanţa punctelor, cât şi de valoarea adversarului. Primordiale vor fi punctele pentru ambele echipe. Ei doresc să rămână în partea superioară, să se bată la promovare în continuare. Am spus la începutul campionatului că Sportul Snagov va fi una dintre echipele care se vor bate la promovare, nu ştiu dacă să mă bucur sau nu că am avut dreptate… E o echipă foarte echilibrată, atât pe faza ofensivă, cât şi pe cea defensivă.


Snagovul a înscris mai multe goluri din faze fixe. Suntem pregătiţi pentru acest lucru. În cele 15 etape a pierdut doar două jocuri. Consideră că au făcut-o în urma unor greşeli personale, care se pot corecta uşor… Consider că rămâne o echipă foarte greu de învins. Cu toate acestea ne dorim foarte mult să obţinem cele trei puncte pentru a putea pregăti în linişte finalul de an, etapele rămase din tur plus cele două etape din retur”, a declarat Cosmin Petruescu.

„Conferenţiarul” nu va putea miza probabil în duelul de luni pe Cristian Scutaru, în continuare accidentat, de asemenea Gelu Velici acuza probleme medicale, în timp ce Romeo Bănică s-a pregătit normal în ultima perioadă. Absent va fi însă sigur şi Călin Jurj, selecţionat la lotul naţional U19.

În flancul drept al defensivei Petruescu ar putea miza în pe juniorul Călin Popescu, jucător care a debutat în runda trecută pentru alb-violeţi. „Ne dorim un rezultat pozitiv, e cel mai important meci pentru că e următorul. Dorim să scoatem măcar un egal. Am fost fericit că am reuşit să joc şi cele zece minute cât am jucat şi fanii mi-au dat mai multă putere, să alerg mai mult, am avut o cu totul altă atitudine când am intrat. Nu ştiu dacă voi juca luni, dar dacă domnul profesor mă va selecţiona voi da totul. Aştept cu nerăbdare şi debutul acasă, unde vin mai mulţi fani…”, a spus Călin Popescu.

Partida ASU Politehnica – Sportul Snagov se dispută luni, de la ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în runda a 16-a a Ligii a II-a. Echipa pregătită de Laszlo Balint ocupă locul 3, fiind la egalitate de puncte cu locul 2, Clinceni, ambele 33 de puncte înaintea weekendului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.