Atac la un centru comercial din Brăila. Un tânăr a intrat cu...

Atac la un centru comercial din Brăila. Un tânăr a intrat cu maşina în mulţime FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-746220537">

Un tânăr a înjunghiat un bărbat, a intrat cu maşina în pietonii de pe centura oraşului şi a accidentat mai multe persoane care se aflau în parcarea unui mall, la Brăila. În total, atacatorul, care a fost imobilizat de oameni, a rănit zece persoane. Potrivit unor martori, în momentul în care a fost imobilizat, tânărul striga ”trebuie să curgă sânge în ţara asta”.

Potrivit Obiectiv-Vocea Brăilei, atacatorul se numeşte Parfenie Marius Valentin şi are 20 de ani. Iniţial, el a înjunghiat un bărbat de 42 de ani în urma unui conflict legat de o maşină, după care a intrat cu autoturismul în două persoane aflate pe centura oraşului şi în mai multe persoane din parcarea unui centru comercial. Printre acestea din urmă erau şi doi copii, de 11 şi 13 ani.

Victimele sunt în stare stabilă, dar au multiple traumatisme. Bărbatul înjunghiat a fost operat şi se află la Terapie Intensivă, iar cei doi copii vor fi internaţi la Chirurgie Infantilă.

Atacatorul a fost reţinut de poliţişti. Analizele au stabilit că bărbatul era băut, având o alcoolemie de 0,37 mg/l.

Foto: Obiectiv – Vocea Brăilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.