Bătălia promisiunilor. Primarul Robu prezintă imagini cu noua maternitate pe care o...

Bătălia promisiunilor. Primarul Robu prezintă imagini cu noua maternitate pe care o va construi primăria. Şi CJT are în plan una

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a făcut publice, în această dimineață, imagini inedite cu noua maternitate a spitalului municipal, care urmează să fie realizată. Potrivit edilului, în anul 2019 vor putea începe lucrările efectiv.

“Timișoara va avea o nouă și frumoasă maternitate! Așa va arăta noua maternitate a Timișoarei, pe care o va construi Primăria Timișoara. Proiectul avansează frumos și sper ca în 2019 să o putem vedea ridicându-se, pe teren! Timișoara este un oraș cu foarte mulți tineri, iar tinerii trebuie să-și întemeieze familii și să facă copii. Dacă vă place, apăsați o dată butonul Like. Dacă nu vă place, apăsați de 3 ori butonul Like :)) În ambele situații, dați Share”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că, în această vară, a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru noua maternitate a Spitalului Municipal Timișoara. Aceste servicii vor costa peste 360.000 de lei, fără TVA, și vor fi realizate de o firmă din București. Noua maternitate a Spitalului Municipal Timișoara va fi construită cu bani de la bugetul local al Primăriei Timișoara, în zona Bogdăneștilor, pe str. Balta Verde, nr. 17. Primarul Robu estima că noua maternitate ar urma să fie finalizată în anul 2021.

Şi Consiliul Județean Timiș se laudă că va realiza o maternitate nouă pentru Spitalul Județean Timișoara, în cadrul unui proiect transfrontalier România-Serbia.


Călin Dobra, șeful instituției, explica în această lună că unitatea medicală va fi realizată lângă spitalul județean și ar urma să fie finalizată până în anul 2022, după ce lucrările vor începe tot anul viitor. Valoarea investiției se ridică la aproximativ zece milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.