Călin Lupu a lansat o nouă melodie, „Filmul meu”: „Muzica e un...

Călin Lupu a lansat o nouă melodie, „Filmul meu”: „Muzica e un exercițiu bun de imaginație“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Călin Lupu a lansat un nou videoclip la piesa „Filmul meu“

Artistul timișorean Călin Lupu a lansat recent cea de-a treia piesă a sa care beneficează de un videoclip, melodia „Filmul meu“ fiind prima compoziție proprie a acestuia în limba română.

„Am simțit să fac piesa în limba română.


Din punctul meu de vedere este mult mai ușor să compui în engleză decât în română. Când am scris piesa aveam versurile și refrenul, dar îmi lipsea titlul. Într-o dimineață m-am trezit cu expresia asta în cap  «Filmul Meu» și am încercat să o pun în contextul piesei. E o expresie care poate însemna orice. Muzica e un exercițiu bun de imaginație.  «Filmul Meu» este a treia piesă care beneficiază de videoclip și este prima în limba română. Nu mi-am propus neapărat să compun doar în engleză sau doar în română. Voi face piesele cum le simt. Legat de album, vreau să scot piese și probabil când se vor strânge zece sau 12 piese va ieși și discul“, ne-a declarat Călin Lupu.

Videoclipul „Filmul meu“ a fost realizat la București, iar de producție, mix și master s-a ocupat Răzvan Mărcuci, iar de artwork Andreea Vorniciuc. Fostul participant la concursul Vocea României a mai lansat până acum melodiile Angels With Dirty Wings și Burn this house down, ambele beneficiind de videoclipuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.