Cea de-a treia ediție a festivalului de muzică electronică Lost in Space...

Cea de-a treia ediție a festivalului de muzică electronică Lost in Space aduce nume mari ale genului, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Cea de-a treia ediție a festivalului Lost in Space va avea loc în Database

Amatorii de muzici electronice au parte la sfârșitul acestei săptămâni de cea de-a treia ediție a festivalului de muzică electronică Lost in Space.

Evenimentul va avea loc pentru a treia oară consecutiv în clubul Database, care a adus nume iconice ale muzicii electronice în premieră în fața publicului timișorean.


Clubul a fost inclus, anul trecut, într-un articol al celor de la Techno Station, denumit ”5 Techno Clubs In Eastern Europe You Need To Visit”, oferindu-i o nouă portiță de dezvoltare pe plan internațional.

Festivalul Lost in Space oferă două arii muzicale pentru împătimiții genului: mâine, 9 noiembrie, sound-ul românesc acaparează scena în prezența lui Traumer, Olivian Nour, Cugler și Vzorov, urmând ca sâmbătă, 10 noiembrie, să mixeze marele Nic Fanciulli, Atapy, Luca M, JUST2 și Dutu.

Traumer este un artist de origine franceză adept al ro-minimalului cu un succes considerabil în ultimii ani, mixând alături de nume mari din industria muzicală românească, dar și de afară. Nic Fanciulli este un DJ, producător nominalizat la premiul Grammy și deținător al label-ului Saved Record de origine britanică. A lucrat cu artiști din diverse zone muzicale precum Kylie Minogue, U.N.K.L.E., Loco Dice, Seth Troxler și lista poate continua.

Prețul unui abonament valabil pentru cele două zile la Lost in Space este de 69 de lei – pentru accesul general – și 89 de lei, pentru accesul VIP, acestea putând fi cumpărate doar online. Bilete pentru o singură zi se pot achiziționa doar la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.