Cinci motive pentru a-ţi instala un sistem de alarmă (P)

Cinci motive pentru a-ţi instala un sistem de alarmă (P)

0
DISTRIBUIȚI

Înainte să te gândeşti că un sistem de alarmă este un moft sau o cheltuială în plus, gândeşte-te doar la stresul pe care îl ai când pleci in vacanţă – grija de a nu intra cineva în casă cât eşti plecat sau de a nu ţi se fura bunrile din locuință. Cu un sistem de alarmă, aceste griji nu mai există. Mai jos îți prezentăm cele mai importante motive pentru care să optezi pentru un sistem de alarmă.

  1. În momentul în care un sistem de alarmă este declanşat, acesta te poate alerta pe tine, familia sau prietenii tăi şi chiar poliţia dacă optezi pentru această opţiune. Vei şti mereu dacă cineva a încercat să îţi încalce proprietatea.
  2. La momentul unei eventuale intrări prin efracţie, sirena scoate un sunet puternic menit să ajungă la urechile vecinilor şi oamenilor din apropiere cu scopul de a descuraja înaintarea hoţului în casa ta.
  3. Sistemele de alarmă pot conţine mai multe tipuri de senzori cum ar fi cei de mişcare, de gaz, de căldură, de geam spart, toate facute pentru a te anunţa în cazul unui incident neplăcut.


    Senzorii de căldură şi cei de mişcare sunt special construiţi pentru a nu exista alarme false, au sensibilitate ridicată la animale – caz în care aveţi animale de companie sau pur şi simplu intră alte animale domestice în curtea voastră.
  4. Deţinerea unui sistem de alarmă poate reduce investiţia unei asigurări de locuința. De asemenea, costurile de întreţinere şi instalare ale unui asemenea sistem sunt accesibile pentru orice proprietar, iar unele sisteme de alarmă, in special cele alarmele wireless, smart, se pot instala şi de către proprietarul imobilului, fiind foarte simplu de montat.
  5. Poţi limita accesul persoanelor în anumite încăperi dacă doreşti. Sistemul poate fi setat în aşa fel încât dacă se intră într-o încăpere, sistemul se declanşează te anunţă când pragul unei anumite camere a fost trecut.

Acestea fiind spuse, noi îţi recomandăm liniştea psihică pe care o poţi atinge achiziţionând un sistem de alarmă, avand astfel totul sub control acasa.