Concurs PRESSALERT.ro: Câștigă invitații la primul concert din România al formației Balaklava...

Concurs PRESSALERT.ro: Câștigă invitații la primul concert din România al formației Balaklava Blues

0
DISTRIBUIȚI
Balaklava Blues susține un concert în premieră în România la Timișoara

Adusă direct de pe străzile războiului dintre soldații ucrainieni și ruși, muzica Balaklava Blues ajunge pentru prima oară în concert în România, la Timișoara, Cluj –Napoca și București. Descris de presa internațională ca fiind “o reflecție serioasă și captivantă asupra stresului post-traumatic și a încercărilor pe care le facem pentru a merge mai departe”, proiectul celor doi artiști cucerește rapid, țară cu țară, om cu om.

Membrii Balaklava Blues s-au întâlnit îngrijind soldații răniți. Seara le cântau, ea la acordeon, el la vioară. Dimineața erau scoși la exerciții, să învețe să tragă cu pușca. Azi sunt soț și soție, parcă vedetele unui love story scos de la naftalină. Ca să te prindă, nu-ți trebuie decât două urechi și un pic de simț al realității.


Un 2 man show, clădit pe bagrandoul folkloric al Ucrainei, adus intenționat în modernism, compus pe un beat electronic, bine amestecat. Cântă muzica teritoriilor pierdute, iar imaginile aduse în spectacol dăruiesc un cocktail vizual pe care nimeni nu și l-ar mai dori!

“Nu suntem la prima colaborare cu cei doi artiști. I-am mai avut în țară cu cealaltă trupa a lor, Lemon Bucket Orkestra, în mai multe turnee europene, produse de noi. Rămâne în amintirea publicului momentul în care Lemon era în avionul care–i aducea în România, când și-au scos instrumentele și au cântat pentru ceilelalți pasageri. Știrea a fost preluată de cele mai importante canale media ale lumii, CNN, CBC, Fox News și CTV. Balaklava Blues este un proiect care trebuie neapărat văzut și auzit. E o imagine clară a lumii în care trăim, care invită la meditația haosului contemporan“, spune Adrian Voichițescu – producătorul acestui spectacol.

Concertul din Timișoara al formației Balaklava Blues va avea loc miercuri 14 noiembrie de la ora 21, la Capcana.

PRESSALERT.RO pune la bătaie 5 invitații duble la concertul ucrainienilor. Pentru a vă înscrie la concurs este nescesar să dați “Like” pe Facebook paginii Balaklava Blues, să dați „Going” la eveniment și să comentați aici cu numele persoanei cu care vreţi să mergeţi (tag). Câștigătorul va fi extras cu ajutorul Random.org marți, 13 noiembrie, ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.