Cu mașina pe pistele amenajate pentru bicicliști și pietoni din zona stadionului...

Cu mașina pe pistele amenajate pentru bicicliști și pietoni din zona stadionului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

18 șoferi au fost arși la buzunare, în doar două zile, după ce au confundat pistele amenajate special pentru bicicliști și pietoni din zona stadionului “Dan Păltinișanu” cu zone destinate mașinilor.

Poliția Locală Timișoara a informat, astăzi, că a primit mai multe sesizări de la locuitorii din zonă cu privire la faptul că unii șoferi nu respectă indicatoarele rutiere și pătrund în zone cu acces interzis, opresc, staționează și chiar circulă pe pistele obligatorii pentru pietoni și bicicliști. Astfel, oamenii legii au efectuat verificări, în aceste zile, în zona stadionului, și i-au amendat pe șoferii nesimțiți.

“Reamintim că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise, precum și pentru pătrunderea pe străzi cu accesul interzis sunt de la 290 la 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.


Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite încălcarea actelor normative în vigoare pentru a nu risca sancțiuni drastice”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.