Descindere în forță în ”epicentrul” braconierilor din Timiș UPDATE 1 Droguri și...

Descindere în forță în ”epicentrul” braconierilor din Timiș UPDATE 1 Droguri și arme, găsite la percheziții

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune de proporții, în această dimineață, a polițiștilor de la Serviciul arme din cadrul Poliției Timiș și a celor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Au descins, în paralel, în șapte locații din Șandra, Lovrin și Satchinez, la locuințele unor bărbați suspecți de braconaj, după ce timp de mai multe luni anchetatorii au monitorizat activitatea acestora.

S-a stabilit că au adus arme cu glonț ilegal din străinătate sau au confecționat arme artizanale pe care le-au folosit  pentru a vâna ilegal. Suspecții livrau carne de vânat la comandă. Până acum, în timpul perchezițiilor, au fost descoperite trei arme de foc. Opt suspecți urmează să fie aduși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Conform unui comunicat al Poliției Timiș ”în urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 8 arme (3 letale), 841 de cartușe cu glonț, 35 de alice, 14 litri de alcool și aproximativ 1 kg de cannabis.


Patru persoane au fost conduse la sediul  poliției, pentru audieri, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.