Dezastru în California – zeci de oameni ucişi de cel mai distrugător...

Dezastru în California – zeci de oameni ucişi de cel mai distrugător incendiu din istoria statului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1723705911">

Peste 30 de persoane au murit, sute sunt date dispărute, iar alte sute de mii au fost evacuate în urma incendiilor care au devastat California, SUA.

Sunt cele mai periculoase incendii care au afectat California, în întreaga sa istorie, iar focul uriaş distruge în continuare nordul statului american, fiind alimentat de vânturile puternice. Incendiul denumit „Camp Fire” a făcut cel puțin 31 de victime, iar, potrivit jurnaliştilor de la CNN, duminică seară încă erau 228 de persoane negăsite de autorităţi. Peste 300.000 de oameni au fost evacuaţi forţat din locuinţe. Focul a ars zeci de mii de hectare de vegetaţie, iar aproape 7.000 de clădiri au fost puse la pământ.

Mai multe celebrităţi de peste ocean şi-au pierdut casele, printre acestea Neil Young, Robin Thicke și Gerard Butler.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat, sâmbătă, într-un mesaj pe Twitter, că nu există alt motiv pentru incendiile de vegetaţie sălbatică din California în afara managementului defectuos al pădurilor de către autorităţile statului.

Foto: cnn.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.