Dispar biletele de transport în comun la Timișoara. Anunțul primarului Robu

Dispar biletele de transport în comun la Timișoara. Anunțul primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că va fi suplimentat numărul minibuzelor care circulă pe linia 5, după ce mai mulți cetățeni au solicitat asta, plângându-se de aglomerație. Edilul susținea că nu știe când se va întâmpla acest lucru, pentru că totul depinde de modul în care decurg angajările de șoferi. Între timp a fost găsit personalul necesar, astfel că, de astăzi, pe linia 5 vor circula patru minibuze, în loc de trei.

Primarul Timișoarei s-a lăudat, pe pagina sa de Facebook că, în ultimele luni, a fost suplimentat numărul de mijloace pe șapte linii.


Astfel, pe linia 4 tramvai circulă opt tramvaie, cu două mai multe, pe linia 5 – patru în loc de trei, pe linia 6 – două în loc de zero, pe linia 7 – șapte în loc de șase, liniile de troleibuz 15 – cinci în loc de patru, linia 16 – cinci în loc de patru, iar pe linia autobuzului 33 – șase în loc de patru.

De asemenea, Nicolae Robu i-a încurajat pe cetățeni să plătească călătoriile cu telefonul mobil, mai ales că, susține edilul, în curând, doar așa se vor putea plăti biletele. “Folosiți plata călătoriilor cu telefonul! Obișnuiți-vă! În curând, nici nu se va mai putea altfel”, a precizat edilul.

Vă reamintim că, de la sfârșitul lunii mai a acestui an, timișorenii pot plăti pentru transportul în comun cu telefonul mobil. Societatea de Transport Public Timișoara a încheiat un acord cu o companie privată, prin care călătorii pot cumpăra bilete prin intermediul unei aplicații mobile. Aceasta se numește 24pay și reprezintă un portofel electronic care pune la dispoziție serviciul de plată cu cardul bancar pentru transportul în comun fără costuri suplimentare pentru călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.