Emoții inerente dublate de aplauze binemeritate. Puștaniii de la The Skywalkers și-au...

Emoții inerente dublate de aplauze binemeritate. Puștaniii de la The Skywalkers și-au lansat albumul de debut FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1000305040">

Publicul numeros care a asistat la concertul de lansare a albumului de debut creat de trupa The Skywalkers a avut parte joi seara la Reflektor Venue de o seară plină de vibrații pozitive, melodiile puștanilor care alcătuiesc această formație fiind aplaudate la scenă deschisă atât de părinții lor cât și de numeroșii colegi prezenți. Alături de membrii trupei s-au aflat și câțiva invitați speciali, care au reușit să ofere evenimentului un plus de atractivitate, aceștia fiind Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță (care a înregistrat piesa Land for mind to play alături de The Skywalkers) și MeeRah. Dincolo de emoțiile inerente unui asemenea debut, spectacolul puștanilor a avut parte de farmec, pop – rock- ul etalat în compozițiile proprii find etalat cu mici „gherle“ instrumentale cât se poate de normale având în vedere vârsta celor aflați pe scenă și cu vocea cât se poate de „șlefuită“ a solistei Thea Marconi.

„Ce seară plină de emoții la lansarea albumului. După patru ani de coaching cu Thea, care în scurt timp s-au transformat într-o legătură strânsă și frumoasă, m-am bucurat să aud muzica scrisă de ea și trupa ei. Un show profesionist și o energie pozitivă absolut contagioasă! Sunt atâât de mândră și îmi e plină inima de bucurie! Viitorul sună bine!“, a declarat după spectacol, MeeRah.

Trupa The Skywalkers este alcătuită din Thea Marconi (voce, chitară), Raul Iuga (chitară electrică), Raluca Mandae (chitară bas) și Matei Marconi (tobe) și s-a format acum trei ani. Albnumul de debut al formației, The Way I Feel conține șapte piese proprii, cinci dintre ele în limba engleză, iar două în limba română. Una din piesele lor, „Butterfly“, va apărea și pe ”Made in TM 2018”, compilația care oiglindește muzica produsă în Timișoara.

Foto: Facebook / The Skywalkers

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.