Eveniment inedit organizat de ASU Politehnica. Cum vor suporterii „Băieţilor în ghete”...

Eveniment inedit organizat de ASU Politehnica. Cum vor suporterii „Băieţilor în ghete” să sprijine persoanele fără adăpost

0
DISTRIBUIȚI

Acţiune inedită pentru o echipă de fotbal, mai ales în România. ASU Politehnica Timişoara organizează un eveniment intitulat „Sub cerul liber”, prin care doreşte să atragă atenţia asupra situaţiei persoanelor fără adăpost.

Concret, susţinătorii echipei, dar nu numai, ci şi iubitorii de munte sau alte categorii de persoane sunt invitate în seara de 7 decembrie pe arena „Ştiinţa”, unde vor petrece practic o noapte sub cerul liber. Pentru fiecare participant înscris la eveniment o companie va dona o sumă fixă. „Toți banii strânși vor fi oferiți unei asociații sau organizații din Timișoara, acreditată să asigure servicii de asistență socială primare și specializate persoanelor aflate în nevoie. Banii vor putea fi folosiți fără restricții în scopul ajutorării persoanelor fără adăpost și a combaterii acestui fenomen”, se arată pe pagina acţiunii „Sub cerul liber”.

Acţiunea de pe terenul de fotbal al Universităţii se va desfăşura între orele 21.00-7.00 iar participanţii vor trebui să aibă la ei, bineînţeles, haine călduroase, izoprenuri și saci de dormit.


„Participanții vor simți astfel, prin intermediul unei experiențe șocante o mică parte din chinurile la care sunt supuse persoanele fără adăpost în fiecare noapte a sezonului rece”, se mai arată pe pagina evenimentului. Voluntarii Druckeria vor servi de asemenea ceai şi cafea, de asemenea vor fi efectuate transmisii live pe canalele de socializare penrtu ca mai multe persoane să fie încurajate să ajute. Într-o zonă specială va fi amplasat chiar şi un foc de tabără şi se vor vizualiza împreună proiecții de film din expedițiile lui Horia Colibășanu. Ulterior, în luna februarie, se va organiza un dineu dedicat exclusiv acţiunii din decembrie. Mai multe detalii tot AICI.

Cei care doresc să se înscrie la evenimentul „Sub cerul liber” o pot face AICI. Fanii Politehnicii nu se află la prima acţiune socială, an de an suporterii organizează „Acţiunea de Crăciun” a Druckeriei, care a adus o bucurie de sărbători câtorva sute de familii din judeţul Timiş, de asemenea fanii timişoreni au dat o mână de ajutor şi vecinilor de peste graniţă, când Serbia a fost afectată de inundaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.