Evoluţia lucrărilor pe porţiunea de şosea din A1 închisă temporar circulaţiei VIDEO

Evoluţia lucrărilor pe porţiunea de şosea din A1 închisă temporar circulaţiei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările de la porţiunea de şosea care va lega autostrada Lugoj – Deva de Deva – Orăştie au înaintat, în această perioadă. În ultima parte a lunii octombrie, pe lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, echipele antreprenorului s-au concentrat pe realizarea joncțiunii lotului 4 cu autostrada Deva – Orăștie. În această zonă a început așternerea stratului superior de fundație, din balast stabilizat cu ciment, și a primului strat de asfalt.

De asemenea, la versantul Șoimuș continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu.


Se lucrează intens la umpluturile ambelor culei a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş, se fac ultimele retușuri la viitorul Centru de Întreținere, precum și lucrări de siguranță rutieră (montare panouri fono-absorbante și parapet direcțional) și pentru asigurarea scurgerii apelor.

Vă reamintim că, pe prima parte a autostrăzii Deva – Orăştie circulaţia este temporar suspendată, până la reaşezarea legăturii amintite. În ceea ce priveşte „dealul liliecilor”, de la Şoimuş, aici au apărut probleme suplimentare, după ce o parte din teren s-a surpat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.