Flagrant în faţa sediului PNL Timiş – hoţ prins în fapt chiar...

Flagrant în faţa sediului PNL Timiş – hoţ prins în fapt chiar de cel pe care voia să-l păgubească UPDATE Poliţia a reconstituit furtul. Explicaţiile hoţului FOTO şi VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Furt în plină zi, la Timişoara, chiar în centrul oraşului. Şoferul unei autoutilitare care transporta pâine şi prăjituri a surprins un bărbat imediat ce acesta i-a luat telefonul mobil. Fapta este cercetată acum de oamenii legii.

S-a întâmplat astăzi, în Piaţa Unirii, pe strada Vasile Alecsandri, vizavi de sediul liberalilor timişeni. Şoferul autoutilitarei îşi descărca marfa, pentru ca mai apoi să observe că telefonul mobil i-a dispărut. Hoţul a fost prins chiar de păgubaş. Acesta din urmă a văzut un bărbat că se tot învârtea în jurul maşinii şi a sunat la poliţia.

Oamenii legii fac acum cercetări la faţa locului, iar cel suspect de furt a fost reţinut.

UPDATE Poliţiştii au reconstituit furtul de azi dimineaţă, din centrul oraşului.


Bărbatul reţinut pentru hoţie le-a arătat oamenilor legii cum a deschis uşa autoutilitarei, a intrat şi a luat telefonul mobil de pe bord, apoi a plecat înspre strada Eugeniu de Savoya. Acolo a fost ajuns din urmă de şoferul păgubit care a şi alertat autorităţile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.