„Îi ţin pumnii” – reacţia Alinei Gorghiu după ce Robu a fost...

„Îi ţin pumnii” – reacţia Alinei Gorghiu după ce Robu a fost inculpat în dosarul retrocedărilor

0
DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu, senator de Timiș și fost președinte al PNL, i-a luat apărarea, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarului Nicolae Robu, care a fost inculpat și urmează să fie trimis în judecată de DNA în dosarul retrocedărilor. Alina Gorghiu a precizat că onestitatea este punctul forte al președintelui PNL Timiș și că statutul partidului nu prevede niciun fel de sancțiune, în acest moment.

“(…) Dacă de la București lucrurile pot să pară într-un fel, de la Timișoara se cunoaște clar că onestitatea este punctul forte al primarului Nicolae Robu.


Este un moment greu pentru domnia sa, iar eu, ca senator de Timiș, cred că e firesc să-i dau suportul meu domnului primar și să-i dau credit că cele spuse de domnia sa sunt lucrurile corecte și cele adevărate. Statutul știți foarte bine ce prevede, nu prevede în acest moment niciun fel de sancțiune. Îi țin pumnii să aibă soluția pe care ne-o dorim cu toții în instanța de judecată”, a afirmat Alina Gorghiu.

Vă reamintim că, luni, Nicolae Robu a fost chemat la sediul DNA și i s-a adus la cunoștință faptul că s-a pus în mișcare acțiunea penală, fiind acum inculpat și, ulterior, trimis în judecată în dosarul retrocedărilor. Concret, primarul Timișoarei este anchetat de procurorii anticorupție pentru vânzarea de către municipalitate a două locuințe pe baza Legii 112.

Ulterior, edilul a precizat că nu-și va da demisia din funcția de președinte al PNL Timiș, pentru că nu ar avea motive să o facă, considerându-se nevinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.