Implant pentru Refuz lansează noul single printr-un concert de neratat VIDEO

Implant pentru Refuz lansează noul single printr-un concert de neratat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care alcătuiesc formația Implant pentru Refuz au lansat un nou videoclip la piesa „Cer-Pământ”, melodie care îl are ca invitat pe Cătălin Chelemen, solistul formației Coma.

„Cărămidă cu cărămidă ridicăm ziduri în jurul nostru, până când într-o zi ajungem să fim înconjurați de propriul labirint, sau mai rău, să închidem alți oameni în alte labirinturi.


În încercarea de a scăpa de strânsoare, ne construim aripi din cărți, din muzică sau din raze de soare, pentru a reuși din nou să plutim. Colaborarea cu Cătălin Chelemen este una firească și naturală, mai ales pentru fanii noștri care se întrebau de mult când se va întâmpla. Ea face parte dintr-o serie de piese cu invitați speciali, oameni cu care ne știm de mulți ani și pe care-i admirăm,” spune solistul trupei, Octavian „Vita” Horvath.

Piesa este cel de-al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz, care va fi lansat anul viitor. În cursul acestui an, formația a lansat ‘Între-deschis’, alături de Adi Despot de la Vița de Vie.

Concertul de lansare a noului single din Timișoara va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 20, la Escape Venue, iar în deschiderea celor de la Implant pentru Refuz vor cânta All Friends Band. Biletele pentru acest eveniment costă 40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.