La primăvară încep lucrările de reabilitare a Pieței Victoriei. Cum se va...

La primăvară încep lucrările de reabilitare a Pieței Victoriei. Cum se va schimba centrul oraşului

1
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Vom avea un adevărat șantier chiar în centrul Timișoarei, anul viitor. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că în primăvara lui 2019 vor începe lucrările de reabilitare a Pieței Victoriei. Cel mai târziu, conform edilului, centrul orașului va fi modernizat până în anul 2020.

“Vom reabilita Piața Victoriei, adică vom înnoi rețelele de utilități și vom schimba complet pavajul. În 2019 vor începe lucrările și poate se continuă și în 2020, nu știu să vă spun, dar eu cred că se poate termina în 2019. Voi avea o întâlnire cât se poate de repede, poate chiar săptămâna asta, dacă nu săptămâna viitoare, cu proiectanții, pentru că au întârzieri, se plâng că nu găsesc proiectanți, la rândul lor, la care să subcontracteze studii geo și nu știu ce mai au ei de făcut.


I-am chemat să-mi explice de ce nu este gata proiectul”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a precizat că își dorește să dea drumul la licitația privind execuția lucrărilor de reabilitare a Pieței Victoriei cât mai repede, astfel încât în primăvara anului viitor șantierul să fie deschis.

“Noi vrem să organizăm licitația, astfel încât în primăvară să începem lucrările și va fi o concentrare de forțe așa cum trebuie, pentru ca lucrările să fie finalizate într-un timp cât mai scurt. Nu vrem să perturbăm viața din Piața Victoriei nici măcar pe tot parcursul primăvară – toamnă în 2019. Adică vrem să și organizăm lucrările astfel încât o parte din activitățile care, sigur, sunt atât de agreate de timișoreni în zonă, să se poată desfășura în continuare. Nu va fi simplu, va fi inevitabil un deranj”, a adăugat Nicolae Robu.

Pavajul din Piața Victoriei va fi refăcut cu piatră naturală, explica, în urmă cu câteva luni, primarul Timișoarei. “Păstrăm desenul actual și păstrăm exact pe zonele pe care le avem acum spațiile verzi și vom face ca și pavajul să fie la înălțime”, detalia Nicolae Robu.

Piața Victoriei din Timișoara ar urma să fie reabilitată cu bani din bugetul local.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.