Lăudabil. Cum le-au venit de hac locuitorii de pe o stradă din...

Lăudabil. Cum le-au venit de hac locuitorii de pe o stradă din Timișoara celor care aruncă gunoi în zonă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1884357139">

Mai mulţi timişoreni au găsit o variantă inedită de a-i împiedica pe oamenii certaţi cu bunul simţ să mai arunce deşeuri în zonă: au plantat flori pe terenul care se transformase într-o rampă clandestină de gunoi.

Spaţiul de pe Intrarea Vişinului, de lângă o parcare auto, a fost salubrizat, au anunţat poliţiştii locali, iar, “ca urmare a sesizării unui cetățean, care a și surprins în fotografii cinci persoane care au abandonat resturi în locația respectivă, polițiștii locali au trecut la identificarea și sancționarea acestora”.

“Reamintim că potrivit HCL 371/2007, sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt cuprinse între 500 și 1.000 lei. Cetățenii pot sesiza în continuare cazuri surprinse de ei de abandonare de deșeuri, pentru ca polițiștii locali să ia măsurile legale care se impun, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.