Liderul grupării care spărgea locuinţe de lux în Timişoara, capturat de poliţişti

Liderul grupării care spărgea locuinţe de lux în Timişoara, capturat de poliţişti

0
DISTRIBUIȚI

Adrian Bondar, considerat liderul uneia dintre cele mai periculoase grupări specializată în furturi din locuințe, care acționa în Timișoara, a fost prins de poliţişti, în această dimineaţă, lângă  Jebel, judeţul Timiş. Bărbatul a fost condamnat, anul trecut, în lipsă, la 4 ani şi 4 luni de închisoare. Până acum a fost de negăsit.

Bondar a fost adus la audieri, la Timişoara. El era urmărit naţinal pentru furt calificat şi grup infracţional organizat. „La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale-Brigada de Operaţiuni Speciale Timişoara, Brigada de Operaţiuni Speciale Cluj, Brigada de Operaţiuni Speciale Alba-Iulia şi Secţia 9 Rurală Jebel, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi comune de localizare şi prindere a unui bărbat de 40 de ani care este condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani si 4 luni.


Persoana în cauză a fost depistată şi imobilizată în trafic pe D.N. 59, în apropierea localităţii Voiteg”, au transmis, astăzi, cei de la IPJ Timiş. Bărbatul va fi dus în Penitenciarul Timişoara.

Reţeaua din care făcea parte viza doar locuințele unde știa că găseşte sume importante de bani sau alte valori, acționând întotdeauna la pont și intrând, în unele cazuri, cu chei potrivite. Spărgătorii supravegheau locuințele „ţintelor” înainte de a da loviturile şi-şi luau măsuri de contrafilaj ca nişte veritabili spioni. Printre victimele hoţilor au fost şi doi avocaţi ale căror case au fost golite de valori.

Citeşte şi: 

Cei şapte membri ai grupării spărgătorilor de lux, puşi în libertate de Curtea de Apel Timişoara 

Zeci de percheziții la persoane bănuite de jafuri de proporții. Vezi cum acționau suspecții FOTO 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.