Mergem toți într-o barcă: concert special cu Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă...

Mergem toți într-o barcă: concert special cu Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă vor susține un concert special la Timișoara sub numele de ”Mergem toți într-o barcă”, eveniment ce include cele mai cunoscute cântece ale celor doi artiști, dar și momente susținute împreună, printre care se numără ”Ceva se întâmplă cu noi”, (cântecul nominalizat ca ”Cel mai bun duet al anului” la Premiile Radio România”), ”Prețul Corect” și ”Barca”.

Când rostești sau auzi numele lui Mircea Vintilă, gândul te duce la folk, la muzică de calitate, la un spectacol pentru oameni și idei. I se mai spune și ”lordul”. Evident, de la piesa lui, ”Lordul John”. Cu o activitate discografică și concertistică bogată, numeroase premii câștigate de-a lungul carierei, cântecele lui Mircea Vintilă se caracterizează prin melodicitate și atenție acordată cuvintelor.

Triplu nominalizat la Premiile Muzicale Radio România, albumul de debut al Alexandrei Ușurelu, ”La capătul lumii”, a dat în 2014 startul unei povești muzicale de succes.


Fără artificii și acțiuni agresive de promovare, Alexandra Ușurelu a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. S-a făcut remarcată în aproape 400 de concerte în ultimii 3 ani drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească. Sălile pline ale concertelor sale din toată țara și cele 3 spectacole simfonice sold-out susținute până acum în Sala Mare a Teatrului Național din București au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente.
Apreciatul cvartet de coarde „Petrila Strings Quartet”, format din membri ai orchestrei Filarmonicii Banatul din Timișoara, îi va acompania pe cei doi artiști în concertul de la Teatrul Național din Timișoara, împreună cu excepționalul band al Alexandrei, ce include mai multi muzicieni timișoreni ce activează acum în București.

Merg “toți într-o barcă”: doi artiști excepționali și muzica lor cu aranjamente scrise special pentru band si cvartet de coarde, pe aceeași scenă fabuloasă a Teatrului, pentru un concert fantastic, care va avea loc în 6 noiembrie , de la ora 19, la Teatrul Național. Biletele, se găsesc online pe iabilet.ro sau offline, la Casieria Teatrului Național, prețul acestora find cuprins între 40 și 100 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.