”MERITOCRAȚIE” Verișorul directorului general al Colterm, noul șef al stației de sortare

”MERITOCRAȚIE” Verișorul directorului general al Colterm, noul șef al stației de sortare

0
DISTRIBUIȚI
Directorul general al Colterm Emil Șerpe și directorul logistic Adrian Faur

Preluarea de către Colterm SA a stației de sortare a gunoaielor de la Retim SA a fost marcată de o nouă angajare ”întâmplătoare”. În compania de termoficare a fost adus, de curând, Ionuț Vădrariu care a fost numit direct șeful stației de sortare, fără a exista vreun concurs pentru ocuparea acestei funcții.


Noul angajat nu este altcineva decât verișorul directorului general Emil Șerpe. Confom celor postate de Vădrariu pe contul său de Facebook până acum a fost șef de stație la două benzinării din lanțuri diferite de distribuție a carburanților.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta această informație, Emil Șerpe a confirmat, susținând că ”Da. Este verișorul meu, dar nu a fost ales de mine. A fost ales de Adi Faur. A fost angajat de la 1 noiembrie. Este inginer. A terminat Agronomia. E inginer de mediu”. Directorul logistic al Colterm, Adrian Faur, coleg în PNL cu Șerpe, nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material pentru a ne spune care au fost criteriile selectării verișorului șefului său.

Vă reamintim că, în ultima perioadă, PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că la Colterm a fost angajată ca și contabil șef, Angela Borțoi, care era condamnată definitiv pentru conflict de interese, iar fostul consilier local PNL, Vasile Rușeț, fratele directorului comercial al Colterm, a fost ”uns” de Șerpe ca și consilier de dezvoltare personală. În ambele cazuri directorul general Emil Șerpe a susținut, inițial, că nu este nicio problemă cu aceste angajări pentru ca apoi să-i dea afară pe cei doi după ce au apărut informațiile pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.