Mesajul lui Sorin Grindeanu în ziua şedinţei decisive de la PSD: România,...

Mesajul lui Sorin Grindeanu în ziua şedinţei decisive de la PSD: România, pe primul loc…

0
DISTRIBUIȚI

Fostul premier Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM, a venit, astăzi, pe Facebook, cu un mesaj surprinză în plin război dintre taberele din PSD, anunțând că România a ieşit învingătoare la alegerile pentru Consiliul ITU.

În fotografia care însoţeşte mesajul, Sorin Grindeanu apare ţinând în mână steagul României.

„România a ieșit astăzi pe primul loc la alegerile pentru Consiliul ITU(International Telecommunications Union).


137 dintre cele 179 de state membre prezente au votat pentru România! Acest succes ne onorează și se datorează mai ales activității extraordinare a colegilor din ANCOM și din Ministerul Comunicațiilor, foarte cunoscuți și apreciați la ITU. Mulțumiri și Ministerului de Externe pentru sprijinul constant pe care ni l-a acordat! Felicitări tuturor!”, a scris fostul premier pe pagina de socializare. România a fost pe primul loc, reușind să devanseze Rusia care a obținut cu un vot mai puțin.

Pe de altă, foştii colegi social-democraţi ai lui Sorin Grindeanu s-au reunit, astăzi, la Parlament, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, fiind aşteptate sancţiuni pentru „puciştii” (semnatarii scrisorii anti-Dragnea din septembrie) Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD sau Marian Neacşu, secretar general al PSD. Gabriela Firea nu participă la şedinţă.

Hotnews scrie că Liviu Dragnea a sosit, astăzi, la Parlament cu două valize negre, „prima valiză este cu gogoși de la Rise Project, a doua valiză – ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curții o valiză.” Liderul PSD a scos dintr-o valiză dosare care îl vizează pe Klaus Iohannis şi Forumul Democrat German şi niște stick-uri „care nu au ajuns la DNA”.

Gestul lui Dragnea vine la două zile după ce Rise Project a anunţat că a intrat în posesia unor documente care vizează compania Tel Drum, pe care le-ar fi primit într-o valiză. „Este o gogoaşă, nu mă interesează ce este acolo. Nu are nicio legătură cu mine acea valiză, este o disperare, poate să acopere scandalul cu cei doi Lazări”, a spus, astăzi, Dragnea, citat de Hotnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.