Ministrul demisionar al Transporturilor, cocoţat pe paleţi, pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva: „Eu...

Ministrul demisionar al Transporturilor, cocoţat pe paleţi, pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva: „Eu sunt Lucian Şova care ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu” FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1892907519">

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a vizitat astăzi loturile 3 şi 4 de pe autostrada A1 Lugoj-Deva şi s-a adresat muncitorilor pe care i-a lăudat pentru munca depusă.

Lucian Şova a transmis, de la microfon, un mesaj tuturor muncitorilor aliniaţi regulamentar pentru vizită. Ca să fie vizibil de cei 400 de drumari, ministrul demisionar s-a urcat pe mai mulţi paleţi.

„Am venit astăzi să vă văd pe toţi aici, aşa cum aţi fost
toată vara şi toată primăvara, dar pentru ca să mă vedeţi şi pe
mine alături de voi. (…) Vă rog frumos să faceţi toate eforturile pe care omeneşte este posibil să le faceţi, astfel încât, poate înainte de căderea zăpezii, toată România să se bucure de
munca voastră. (…) Eu sunt Lucian Şova, ministrul Transporturilor, sunt mândru că sunt băcăuan, sunt mândru că sunteţi băcăuani. Eu sunt Lucian Şova care ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu”, le-a spus ministrul muncitorilor de pe şantier.

Dincolo de optimismul demisionarului de la Transporturi, niciunul din şantierele de pe Lugoj-Deva nu va fi gata anul acesta, după cum au precizat, recent, şi constructorii. Cu privire la lotul 2, Şova a declarat că se aşteaptă documentaţia pentru licitarea segmentului de 9 kilometri, cu tuneluri pentru urşi. „Am aşteptări de la companie să scoată pe SEAP documentaţia pentru licitarea acelui segment aşa-zis E. Până atunci, aştept ca cei de la Comsa să se fi mobilizat destul de bine pentru ca în situaţia în care vom deschide lotul 4 să avem descărcare la capătul lotului 3, în aşa fel încât să folosim cei 25 de kilometri de autostradă. Probabil că în primăvara anului viitor vom avea declarat câştigătorul şi la acea secţiune E şi să începem lucrări care sunt, desigur, extrem de complicate, e vorba de nişte tuneluri, dar pe care va trebui să îl terminăm pentru a închide acest segment”, a spus Şova.

Când vorbeşte de lotul 4 al autostrăzii, Lucian Şova indică „factorii pe care nu-i putem controla, mă refer la vremea pe care o aşteptăm de acum să se înrăutăţească”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.