Mr. Jurjak lansează albumul BluesBerry cu un concert inclus în cadrul celei...

Mr. Jurjak lansează albumul BluesBerry cu un concert inclus în cadrul celei de-a patra ediții a „Festivalului de-o zi“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Mr. Jurjak lansează noul album cu un concert inclus în Festivalul de-o zi

Teatrul pentru copii și tineret Merlin Timișoara împreună cu Consiliul Județean Timiș și Escape Venue găzduiește, în cadrul “Festivalului de o zi”, lansarea noului album al trupei Mr. Jurjak – Blues Berry.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) lanseaza al doilea album oficial “Blues Berry”, un album cu influențe blues, electro, rock si folk. Recent a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila, piesă care apare și pe noul album cu titlul “Imnul Minerilor”.


Albumul este prezentat alături de Daniel Olteanu-tobe (producție, mix și master), Dan Minel Stoica- chitară şi clape şi Narcis Axinte- chitară bas.

În deschidere, începând cu ora 20:30, vor cânta timișorenii de la Monokrom. Trupa Monokrom a luat naștere în 2016, debutul trupei având loc în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul celor doi ani de existenţă muzicală, trupa a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Ska-nk, Moon Museum, Robin and the Backstabbers sau The Mono Jacks. Stilul muzical este alternative punk, iar, recent, trupa a lansat piesa „Sirene de ambulanță”. Membrii trupei sunt: Sebastian Ursache la voce și chitară, Darius Zelenco la bas, Vinter Marco la chitară și Razvan Muthi la tobe.

Evenimentul este inclus în cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului de-o zi, care se desfășoară joi, 15 noiembrie. Programul festivalului începe la ora 9 cu spectacolul Scufița roșie și lupul cel flămând, o adaptare modernă după Frații Grimm. La ora 11 va avea loc spectacolul Cufărul magic, susținut de actorii Nuți și Sorin Dorobanțu, iar de la ora 17 – spectacolul Cel mai bun magician?!, susținut de Eduard și Bianca. De la ora 19, Facultatea de Muzică și Teatru prezintă spectacolul Marcel și-a lăsat barbă, de Ion Sapdaru, un spectacol manifest care are drept scop sensibilizarea și prevenirea consumului de substanțe psihoactive.

Reprezentațiile de teatru vor avea loc la Teatrul pentru copii și tineret Merlin. Festivalul se va încheia la Escape Venue cu concertul susținut de Monokrom și Mr. Jurjak, de la ora 20.30. Biletele de intrare la concert costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.