Negocieri fără rezultat. Sindicaliștii și conducerea Filarmonicii Banatul nu s-au înțeles cu...

Negocieri fără rezultat. Sindicaliștii și conducerea Filarmonicii Banatul nu s-au înțeles cu privire la contractul colectiv de muncă

0
DISTRIBUIȚI

Termenul până la care ar fi trebuit să fie rezolvate neînţelegerile între conducerea Filarmonicii Banatul şi sindicalişti a fost prelungit cu încă o săptămână, după ce negocierile au eşuat. Deocamdată, instrumentiştii nu reintră în grevă generală.

Discuţiile cu privire la semnarea contractului colectiv de muncă ar fi trebuit să fie încheiate până astăzi, 10 noiembrie, așa cum a fost prevăzut în convenția din 16 octombrie. “N-o să se facă grevă, le-am cerut, prin consilierul meu Trocan, angajaților să aibă răbdare.


Săptămâna viitoare mă voi implica personal să văd unde s-au blocat și ce putem face ca să ajungem la capăt și cu aceste tensiuni de acolo. Am dat încă o săptămână termen pentru finalizare. Pentru discuții încă o săptămână, că inițial am stabilit că până în 10 noiembrie, și le-am cerut să accepte încă o săptămână, în care să se facă armonizări, să se ajungă la semnarea contractului”, a afirmat Nicolae Robu.

Vă reamintim că, în dimineața zilei de 16 octombrie, primarul Timișoarei a reușit să stopeze organizarea unui nou protest în fața Filarmonicii Banatul, în urma unei discuții avute cu sindicaliștii nemulțumiți de activitatea directorului Ioan Gârboni. Astfel, a fost semnată o convenție între Nicolae Robu, sindicat și conducerea Filarmonicii Banatul, care prevedea că în cazul în care până în 10 noiembrie nu se va semna contractul colectiv de muncă, angajații nemulțumiri vor intra din nou în grevă generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.