Nicolae Furdui Iancu, invitatul special al spectacolului Centenarului din Timișoara. Când are...

Nicolae Furdui Iancu, invitatul special al spectacolului Centenarului din Timișoara. Când are loc

1
DISTRIBUIȚI

nicolae furdui iancuCentrul de Cultură și Artă al județului Timiș pregăteşte un spectacol de zile mari pentru a marca cei 100 de ani de unitate națională românească. În 29 noiembrie, de la ora 18:30, în sala Capitol din Timișoara va avea loc evenimentul “Din Banat în toată țara”.

„Folclorul face parte din identitatea noastră culturală, ne reprezintă, ne aduce împreună, ne alină dorurile și ne cântă bucuriile.


Vă invităm să simțim românește curat și frumos ca și acum 100 de ani într-un spectacol deosebit în care inimile românilor vor vibra la unison pe ritmurile folclorului românesc‟, transmit organizatorii.

Invitatul special al serii va fi îndrăgitul cântăreț de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, cu grupul instrumental ”Crai Nou” din Alba Iulia. Pe scena sălii Capitol vor fi reprezentate mai multe zone folclorice ale țării prin intermediul soliștilor vocali Stana Stepanescu și Dumitru Teleagă, reprezentând Banatul, Olguța Berbec – Oltenia, Ciprian Roman – Hunedoara și Ancuța Corlățan – Moldova. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijată de Sebastian Roșca. Corpul de balet al Ansamblului Profesionist Banatul va prezenta pe scena sălii Capitol suite de dansuri create de cuplul de coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu.

“Invitațiile se pot prelua începând cu data de 20 noiembrie la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, Str. E. Ungureanu, nr. 1 din Timișoara”, a informat Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș. Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Să le fie rușine celor de la centru de cultură și artă,se scrie că pe data de 20 noiembrie 2018,am fost la ora 11 și nu se mai găseau bilete. Rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.