Nicolae Robu, mesaj pentru „hateri”: „Timișoara, numărul 1 la mijloace de transport...

Nicolae Robu, mesaj pentru „hateri”: „Timișoara, numărul 1 la mijloace de transport în comun”

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care se laudă că Timișoara ar fi pe primul loc în țară la mijloacele de transport în comun. Asta în condițiile în care nu puțini sunt timișorenii care se plâng că stau zeci de minute în stații așteptând un troleibuz, un tramvai sau un autobuz, plus că unele dintre mijloace sunt foarte aglomerate în orele de vârf. De asemenea, edilul se laudă, în postarea de pe rețeaua de socializare, cu numărul mare de mijloace de transport în comun care ar urma să fie cumpărate cu bani europeni, în perioada următoare.

„Timișoara, numărul unu la mijloace de transport în comun! Iată ce avem deja, ca achiziții recente, cu eforturi financiare uriașe ale administrației pe care o conduc, respectiv ce vom adăuga pe fonduri europene în 2019, în parcul auto al STPT: 100 troleibuze (din care 50 primite și deja achitate, 50 de primit în 2019, pe fonduri europene), 30 autobuze termice (primite toate și deja achitate), 44 autobuze electrice (le vom primi în 2019, pe fonduri europene), 30 tramvaie nearticulate (27 primite, 25 deja achitate, 3 urmează să ne fie livrate până la sfârșitul anului), 16 tramvaie articulate (de primit în 2019, pe fonduri europene), 20 minibuze (primite toate, 13 deja achitate), 7 vaporașe (primite toate și deja achitate), 440 biciclete (primite toate și deja achitate).


În concluzie, pe noile fonduri europene, în “incompetența” noastră, vom avea: 50 troleibuze, 44 autobuze electrice, 16 tramvaie articulate, 16 tramvaie nearticulate (din cele 30 referite mai sus)”, s-a lăudat Nicolae Robu.

De asemenea, edilul a ținut să precizeze că a făcut postarea în „lupta” sa pentru Timișoara, care ar fi ignorată de canalele media.

„Așteptăm ca titlul să ne fie contrazis cu cifre concrete de hater-i – de cei ce ne tot spun câte s-au făcut la alții, în timp ce, zic ei, la noi…! P.S. Am ieșit cu prezenta postare în lupta mea pentru Timișoara, Timișoara ignorată de canalele media până și la buletinele meteo atunci când e… de vreme bună! Dacă apreciați cele de mai sus, dați Like și Share / Distribuie. Dacă nu apreciați, scrieți ceva de rău -găsiți dv,!- și apoi dați Share / Distribuie”, a mai scris Nicolae Robu, pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Un profesor psihopat. Dar microbuzele electrice unde le-ai vandut psihopatule?Nu se mai stie nimic despre ele.Orasul a devenit atat de trist cel putin de un an jumatate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.