O fată de 15 ani a ajuns la spital după ce a...

O fată de 15 ani a ajuns la spital după ce a fost bătută la școală

0
DISTRIBUIȚI

Un incident grav s-a petrecut astăzi pe holurile Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Haţeg, unde o elevă a fost bătută. Tânăra în vârstă de 15 ani a ajuns la spital după ce a fost agresată.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 13.00 că în incinta liceului din localitate a avut loc o altercaţie. „Pe holul unităţii de învăţământ, în cursul pauzei, a avut loc un conflict între două eleve, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar una dintre ele, în vârstă de 15 ani, şi-a chemat în ajutor fratele în vârstă de 18 ani, deoarece se simţea ameninţată.


Acesta, fiind elev al aceleiaşi unităţi şcolare, a venit în scurt timp şi a lovit-o pe eleva în vârstă de 16 ani, după care a ieşit în curtea unităţii şcolare”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Eleva lovită de tânăr cu picioarele a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de către o ambulanţă şi transportată la UPU Haţeg, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Hunedoara-Deva, a transmis adevarul.ro. „Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc fapta şi a luării măsurilor legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.