Pericol pe un drum din Timiș: un pod riscă să se prăbușească....

Pericol pe un drum din Timiș: un pod riscă să se prăbușească. De ce nu poate consiliul județean să intervină încă

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Situație alarmantă pe un drum județean din Timiș. Localnicii din satul Tapia, aflat la o distanță de câțiva kilometri de Lugoj, se plâng de faptul că un pod este în pericol de a se prăbuși, pentru că este plin de crăpături.

Potrivit Lugoj Info, sătenii spun că podul pare să se surpe de la o lună la alta. Mai mult, câțiva părinți au făcut măsurători în fiecare săptămână și astfel au ajuns la concluzia că podul se deplasează cu câțiva centimetri. Astfel, atunci când plouă, apa se scurge prin crăpăturile din asfalt. De asemenea, au fost observate crăpături mari și sub pod, iar cărămizile nu mai stau lipite una de alta.

Situația a fost descoperită în primăvara acestui an, localnicii sesizând Primăria Lugoj. Însă, reprezentanții instituției le-au transmis că nu pot interveni pentru că administratorul drumului este Consiliul Județean Timiș. Oamenii ar fi semnalat problema și celor de la CJ Timiș, însă, deocamdată, nu s-a intervenit.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, ne-a declarat că este o expertiză în lucru și doar la finalizarea ei se vor putea lua măsuri.

“Este în expertiză și se va realiza. Este denivelat podul, știu situația. Nu putem interveni fără expertiză, care este în lucru. Categoric la anul încep lucrările, poate reușim și anul acesta dacă ne ajută vremea”, a afirmat Călin Dobra.

Foto: Lugoj Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.