Pero Defformero aduc ritmuri de turbo folk sârbesc și heavy metal, la...

Pero Defformero aduc ritmuri de turbo folk sârbesc și heavy metal, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația Pero Defformero aduce un mix de turbo folk și heavy metal la Timișoara

Melomanii timișoreni vor avea parte la sfârșitul acestei săptămâni de un nou recital susținut de formația sârbească Pero Defformero din Novi Sad.

Prima idee de a combina muzica turbo folk cu arome hard rock și heavy metal a venit la începutul anilor 90, când chitaristul Saša Friš a compus o piesă numită „Veče na plaži” care mai apoi a fost înregistrată sub numele de „Ostavljen sam ja”.


Numele formației vine de la un personaj dintr-o carte a lui Alan Ford, iar albumul de debut al trupei a fost înregistrat în vara anului 1994, la Novi sad. Muzica sârbilor din țara vecină este încărcată de mesaje și ironii contemporane și conține un amestec de heavy metal cu voci turbo-folclorice și versuri necenzurate.

Concertul Pero Defformero din Timisoara face parte din turneul ce celebrează 25 de ani de existență. Formația este compusă din Goran “Biške” Biševac – voce, Saša Friš – chitara, András Ispán – chitară bas, Luka Jelisavčić – tobe.

Formația a susținut un concert memorabil în cadrul primei ediții Câta Festival, ce a avut loc la Șag, anul trecut și a mai avut un recital de succes în orașul nostru, în clubul Manufactura. Concertul formației Pero Defformero va avea loc mâine, 30 noiembrie, de la ora 21, la Capcana, iar biletele de intrare costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.