Polițist lovit cu toporul în cap, în vestul țării. Agresorul a fost...

Polițist lovit cu toporul în cap, în vestul țării. Agresorul a fost reținut

0
DISTRIBUIȚI

Scene șocante au avut loc, aseară, într-o localitate din vestul țării. Un polițist a fost lovit cu toporul în cap de către un bărbat care se certa cu ginerele său. Din fericire, omul legii nu a fost rănit grav.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, după ce l-a lovit pe polițist cu toporul în cap.

Incidentul a avut loc în localitatea Slatina Timiș.


Potrivit anchetatorilor, polițistul, angajat în cadrul Postului de Poliție Slatina Timiș, s-a deplasat la o locuință aflată pe raza localității Slatina Timiș, pentru a aplana un conflict în familie. Conflictul a izbucnit între un ginere și socrul său.

“În timp ce poliţistul încerca să aplaneze conflictul, suspectul T G.S. s-a deplasat în curtea locuinţei, de unde a luat un topor cu care s-a îndreptat în fugă spre poliţistul care se afla în faţa imobilului şi i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

În urma loviturii primite, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Caransebeș pentru a primi îngrijiri medicale, iar în acest moment se află în afara oricărui pericol. Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind urmărit penal pentru ultraj și tentativă de omor, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.