Portarul cu care ASU Politehnica a câştigat un titlu naţional la juniori...

Portarul cu care ASU Politehnica a câştigat un titlu naţional la juniori e în probe la Sampdoria

0
DISTRIBUIȚI
Alex Borbei. Foto: Facebook

Unul dintre cei mai talentaţi tineri portari din vestul ţării, Alexandru Borbei e testat de Sampdoria. Campion naţional la juniori D cu generaţia 2003 de la ASU Politehnica, goalkeeperul se pregăteşte deocamdată până la finele săptămânii cu grupa U16 a clubului din Serie A.

Alex Borbei, în vârstă de doar 15 ani, e considerat un portar de mare viitor, calităţile şi înălţimea îl recomandă.


Iar în această săptămână, de luni până vineri, tânărul originar din Petrila a primit acceptul de a se pregăti în cadrul grupării genoveze. La fel ca un alt jucător plecat de la ASU Poli în Italia, Marius Marin, acum la Pisa în Serie C, Borbei e impresariat de Cătălin Sărmăşan.

Deocamdată jucătorul e însă doar în pegătiri la „Doria”, aşa că e de aşteptat să evolueze în continuare la Timişoara, unde a şi figurat în lotul echipei mari, uneori ca rezervă la nivelul Ligii a II-a.

Susţinătorii „Băieţilor în ghete” se bazează ca în viitor tot mai mulţi puşti ai generaţiei 2003 să facă pasul către seniori, însă există şi temerea că „vârfurile” grupei vor fi pierdute, existând deja o bătălie în toată regula a agenţilor de jucători pentru a-i reprezenta pe o parte dintre aceştia. Mijlocaşul Alex Gaşpar, colegul lui Borbei, e de multă vreme în atenţia lui West Ham, unde ar urma să revină în probe cel puţin. El e impresariat de Anamaria Reghecampf, la fel ca şi, mai recent, un alt elev al grupei pregătite de Iulian Prodana, Denis Radu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.