Primarul Robu, jigniri în serie pentru PRESSALERT.ro când a fost întrebat de...

Primarul Robu, jigniri în serie pentru PRESSALERT.ro când a fost întrebat de documentele pentru prietenul Tuducan: “lichele”, ”agent cu fise”, ”ticăloșie”

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut, astăzi, o nouă ieșire nervoasă la adresa jurnalistului Dragoș Boța, astfel că a trecut din nou la jigniri. De data aceasta, edilul a fost iritat încă de la prima întrebare pusă de jurnalist, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara. Edilul a fost întrebat dacă s-a făcut o selecție de oferte în ceea ce privește noul patinoar care va fi instalat pe domeniul public, în Piața Libertății din Timișoara, de către o firma privată. “S-a făcut ceea ce s-a considerat că trebuie făcut, conform legii, evident. Numai în anumite minți cu fise se întâmplă lucrurile altfel decât conform legii. Mințile care judecă după cum li se introduce fisa și la unii se pare că în ultima vreme s-au introdus fise din belșug și se simte foarte clar lucrul acesta. L-am simțit de-a lungul timpului întotdeauna când erau fisele puse”, a precizat Nicolae Robu.

De asemenea, în finalul conferinței de presă, edilul a fost întrebat cum comentează faptul că Primăria Timișoara ar fi trebuit să organizeze deja concurs pentru ocuparea funcției de secretar al instituției, conform legii, iar Nicolae Robu a răspuns, din nou iritat, că “nu scrie niciunde că până acum ar fi trebuit organizat un alt concurs. Vom organiza un alt concurs atunci când vom considera de cuviință, evident respectând legea”.

Primarul a avut o nouă ieșire nervoasă în momentul în care a fost adus în discuție modul în care a semnat mai multe documente pentru prietenul său de concediu, Teodor Tuducan. Vă reamintim, PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Robu i-a dat drept de servitute lui Tuducan pe un teren care aparținea statului român pentru ca să poată obține undă verde de la Mediu pentru proiectul benzinăriei de pe Calea Lugojului și că primarul Timișoarei a semnat că este de acord să se construiască parcare pe terenul municipalității, deși nu există o hotărâre de consiliu local nici acum.

Când a fost întrebat de Dragoș Boța cum a acordat dreptul de servitute lui Tuducan, Robu a izbucnit  “Nu-mi mai pierd vremea cu dvs, care văd că de ani de zile aveți aceleași teme.


Fisele vă cer subiecte și nu le găsiți și atunci iar vorbiți de limuzina de lux, de care ați vorbit de ani de zile. La un asemenea nivel de ticăloșie, nici nu-mi vine să reacționez. Dacă v-aș fi dat în judecată pentru cât m-ați calomniat cu acele titluri, că am primit mită o limuzină de lux, păi ați fi plătit… Eu nu bag în seamă oameni de țeapa dvs, lichele de acest nivel. Nu sunteți jurnalist, sunteți agent cu fise. Nu sunteți jurnalist, vă primesc aici pentru că sunt eu tolerant. Nu-mi pierd vremea decât să duc această frază până la capăt, punct, cu mine nu o să mai purtați niciun dialog niciodată. Scrieți mai departe toate bazaconiile”, a strigat Nicolae Robu.

Dragoș Boța a încercat să explice faptul că “este un document semnat de dvs, prin care ați dat drept de servitute unei firme private”, însă Nicolae Robu a devenit și mai nervos.

“Cred eu că asta e fișa postului. Asta e, e prețul pe care-l plătesc pentru că am făcut spitale, pasaje și tot ce las în urmă prin toată zbaterea mea. Cu oameni de nivelul acesta nu, nu zic fraza până la capăt, dar ne putem imagina, aceleași lucruri pe care le lasă și alte vietăți. La revedere, o zi frumoasă tuturor, avem de lucru, nu îmi pierd vremea”, a declarat Nicolae Robu, înainte de a se încheia conferința de presă transmisă în direct pe pagina sa de Facebook.

După ce s-a întrerupt transmisia online, Nicolae Robu a plecat nervos și a refuzat să răspundă la întrebările legate de afacerea benzinăriei, afirmând ”Întrebările ăstea le pun procurorii, dacă vor. Du-te și te plimbă

2 COMENTARII

  1. Din păcate atitudinea de acest gen s-a cam generalizat la primarii din Romania de la București la comune.
    Primarul Firea de ex.a plusat chiar AMENINTAND ca daca cineva ataca creațiile ei (22 de companii celebre) acele companii vor da criticii în…judecata pentru prejudicierea brandului:) acelor companii. .Când însă …judecata ia dat una peste nas, același primar a zis ca …judecătorii nu au avut toate elementele (si doamna pozează în element înaintat în PSD fata cu retrogradul dictator!)
    Mâine poimâine si N.Robu o să treacă la atac si o sa va dea în…judecata
    Cat despre nerespectare proceduri în achizitii ,acte si avize falsficate, angajari pe lângă lege, astea is regulă în administrațiile din tara, doar edilii naivi nu le practică.
    Ce e nou e tupeul cu care sfidează pe fata, nemaifiind preocupați nici de aparente

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.