Primarul Robu nu are nicio problemă cu faptul că verișorului directorului Colterm...

Primarul Robu nu are nicio problemă cu faptul că verișorului directorului Colterm a fost pus șef la stația de sortare: „Nu știu să existe vreo lege care să interzică asta”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei nu are nimic împotriva faptului că noul șef al stației de sortare a gunoaielor, care a fost preluată de Colterm de la Retim, este un verișor al directorului societății de termoficare a orașului, Emil Șerpe. Este vorba de Ionuț Vădrariu, care a fost numit șef al stației fără a exista vreun concurs pentru ocuparea acestei funcții.

„Nu știu să existe vreo lege care să interzică așa ceva.


Prin urmare, dacă are competență, nu cred că ar fi drept față de acel om să aibă restricționate drepturile cetățenești. Trebuie să aplicăm legea. Dacă legea interzice, bună, rea, trebuie să o respectăm. Dacă legea nu interzice, nu văd nimic în neregulă. Important este dacă face bine treaba în acea funcție sau nu o face? Asta rămâne de văzut, că suntem la început”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Conform celor postate de Ionuț Vădrariu pe contul său de Facebook, până acum a fost șef de stație la două benzinării din lanțuri diferite de distribuție a carburanților.

Vă reamintim că, în ultima perioadă, PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că la Colterm a fost angajată, în funcția de contabil șef, Angela Borțoi, care era condamnată definitiv pentru conflict de interese, iar fostul consilier local PNL, Vasile Rușeț, fratele directorului comercial al Colterm, a fost „uns” de Șerpe ca și consilier de dezvoltare personală. În ambele cazuri directorul general Emil Șerpe a susținut, inițial, că nu este nicio problemă cu aceste angajări pentru ca apoi să-i dea afară pe cei doi după ce au apărut informațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.