Profesorii de la Politehnica, notaţi de studenţi. Evaluarea este anonimă

Profesorii de la Politehnica, notaţi de studenţi. Evaluarea este anonimă

0
DISTRIBUIȚI

Se schimbă rolurile la Universitatea Politehnica Timişoara. Dacă până acum profesorii dădeau note şi „chinuiau” studenţii cu examene, timp de o săptămână va fi invers, iar tinerii îşi vor nota profesorii.

Timp de opt zile, până în 29 noiembrie, studenţii Politehnicii realizează evaluarea procesului didactic prin intermediul unei platforme electronice.


Procesul începe la nivelul decanatelor facultăților, acestea punând la dispoziția studenților coduri specifice pentru fiecare disciplină selectată pentru evaluare.

Evaluarea se realizează prin accesarea anonimă de către studenți a site-ului http://eeprod.upt.ro/eval, introducerea codului de acces și notarea propriu-zisă prin răspunsuri la întrebările din chestionar. Acum se vor evalua disciplinele aferente semestrului II al anului universitar 2017-2018. Ulterior, la nivelul departamentelor se vor analiza rezultatele pentru fiecare disciplină. Platforma online pe care a fost derulată evaluarea a fost creată de un colectiv din cadrul UPT, cu consultarea studenţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.