Rătăciți în Munții Semenic. Trei prieteni sunt căutați de jandarmi și salvamontiști...

Rătăciți în Munții Semenic. Trei prieteni sunt căutați de jandarmi și salvamontiști UPDATE Rătăciții au fost găsiți

2
DISTRIBUIȚI

Mobilizare de forțe, în această dimineață, pentru găsirea a trei persoane care s-au rătăcit ieri în Munții Semenic. Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Caraș-Severin, este vorba de doi bărbați și o femeie, care au plecat din stațiunea Crivaia cu ATV-urile și nu s-au mai întors.

“În dimineața acestei zile, jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug au fost alertați în urma unui apel primit prin sistemul 112, prin care o persoană de sex feminin a anunțat faptul că soțul său împreună cu doi prieteni de familie, un bărbat și o femeie, au plecat cu ATV-urile de ieri, din stațiunea Crivaia și nu s-au mai întors. Ultimul apel video a fost înregistrat ieri, în jurul orei 16.00, atunci când apelanta a vorbit cu soțul său, iar din imagini s-a putut observa că aceștia se aflau în zona Vârfului Nedeia, din masivul Semenic”, a informat Jandarmeria Caraș-Severin.

În acest moment, jandarmii montani alături de salvamontiști și polițiști sunt în căutarea celor trei persoane rătăcite.

UPDATE „Acțiunea de căutare a persoanelor rătăcite în zona Muntelui Semenic s-a încheiat în urmă cu câteva momente.


Cele trei persoane sunt în afara oricărui pericol și sunt conduse de jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug în stațiunea Crivaia. Persoanele în cauză nu necesită îngrijiri medicale, se află într-o stare ușoară de deshidratare și oboseală”, a informat Jandarmeria Caraș-Severin.

Sursa foto: Jandarmeria Caraș-Severin

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.