Reacţie furtunoasă a primarului Robu la adresa deputatului PSD care spune că...

Reacţie furtunoasă a primarului Robu la adresa deputatului PSD care spune că primăria are datorii de 200 de milioane de euro: “Nu-mi răpiți nici măcar secunde pentru ce spun tot felul de cretini”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut o reacție nervoasă, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, în momentul în care a fost informat de jurnaliști că deputatul PSD Matei Suciu a declarat, ieri, că Primăria Timișoara ar avea datorii de aproximativ 200 de milioane de euro către diverși investitori pentru lucrări prestate, dar neachitate. Primarul Timișoarei a precizat că nu vrea să-și piardă timpul vorbind despre ce spun “tot felul de cretini”.

“Eu nu fac nominalizări, dar vă rog nu-mi răpiți nici măcar secunde și nici celor care ne urmăresc pentru ce spun tot felul de cretini. Ca să folosesc un termen potrivit, poate nu destul de dur. Eu am auzit o mulțime de personaje de aici, de pe meleagurile noastre, debitând niște prostii de mă și întreb cum pot exista creiere capabile să genereze asemenea aberații.


Eu chiar mă întreb, nu pot să înțeleg, sau au o nerușinare dincolo de orice limită. Ăsta e cazul fericit pentru ei, că știu că nu-i așa cum spun și totuși spun. Să zicem că ar fi un caz mai fericit decât primul, care…, sper să nu mă trezesc acum că va ieși Asociația Cretinilor să protesteze că m-am legat de ea, că am pățit-o o dată cu ceva asemănător. Nu am ce să comentez, vă dați seama”, a afirmat Nicolae Robu.

Deputatul PSD de Timiș Matei Suciu a declarat, ieri, că Primăria Timișoara ar avea datorii către mai mulți investitori de aproximativ 200 de milioane de euro.

„(…) Tot mai mulți investitori autohtoni se plâng de faptul că datoriile Primăriei Timișoara către acești investitori trenează de foarte mult timp și nu mai pot fi onorate. Suma vehiculată ar fi undeva la vreo 200 de milioane de euro, facturi neachitate, lucrări prestate, executate și neachitate de către Primăria Timișoara. Acest lucru mă îngrijorează și pe mine la fel ca pe fiecare cetățean al Timișoarei, pentru că noi știm că suntem cetățeni disciplinați, ne plătim taxele și impozitele la timp, dar consider eu că la Primăria Timișoara organizarea și cheltuirea banului, taxelor noastre nu este gândită, nu este judicios analizată”, a precizat Matei Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.