Robu face propria lege: ”Nu era nevoie de nicio autorizație de demolare,...

Robu face propria lege: ”Nu era nevoie de nicio autorizație de demolare, pentru că nu a existat autorizație de construire”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a făcut, astăzi, o nouă declarație halucinantă, când a fost întrebat de demolarea porții de intrare în oraș de pe Calea Aradului, azi noapte, de către angajații Colterm.


Robu a confirmat faptul că lucrările s-au efectuat fără a exista o autorizație de demolare și acontinuat să susțină că lucrările efectuate de Stareto SRL fără a avea proiect tehnic, ca și la poarta prăbușită de pe Calea Lugojului, au fost doar unele de înfrumusețare, asta deși autoritățile statului au stabilit cu totul altceva.

”Nu era nevoie de nicio autorizație de demolare, pentru că nu a existat autorizație de construire a ei. Ea a fost construită pe vremuri, fără autorizație, în timpul comunismului s-a făcut intervenție la ea, o intervenție de estetizare și nu una de reparație capitală. A avut autorizație de estetizare (n.r.operațiunea de cosmetizare), dar nu de construire de poartă, deci nu era nevoie de autorizație de demolare. Pricum era o intervenție aproape de forță majoră, pentru că ea a rămas numai ca structură, s-a dat jos o parte, care comportau riscuri, că au început să cadă (n.r. plăcile), s-au dat jos, a rămas și inestetică și în plus încurca traficul. Și o să continuăm, desființăm absolut toate porțile, că e o politică de desființare. Primul gând a fost de desființare a tuturor porților”, a declarat Nicolae Robu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.