Român prins la vamă cu permis de conducere unguresc fals. Ce le-a...

Român prins la vamă cu permis de conducere unguresc fals. Ce le-a spus poliţiştilor

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 49 de ani este cercetat de poliţişti, după ce a fost prins, ieri, la vama Cenad, în timp ce conducea o autoutilitară fără să aibă permis de conducere valid.

Bărbatul, cetăţean român, le-a prezentat poliţiştilor de frontieră un permis de conducere unguresc fals atunci când s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei, ieri, în jurul orei 13.


El conducea un Iveco înmatriculat în România.

„La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Ungaria. Lucrătorii noştri au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul nu deţinea dreptul de a conduce”, a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, Petre Nicola, purtător de cuvânt la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Bărbatul prins în fapt a spus că a obţinut permisul în urma frecventării unui curs în Ungaria şi că a plătit pentru acesta 1.350 de euro. El este cercetat acum pentru uz de fals şi conducere fără permis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.