S-a deschis o nouă ediţie a Expomobila Timişoara FOTO

S-a deschis o nouă ediţie a Expomobila Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-720576357">

32 de producători şi comercianţi de mobilier şi accesorii pentru locuinţe îşi prezintă marfa în cea mai nouă expoziţie cu vânzare deschisă la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

La a patra ediţie a Expomobila, eveniment organizat de CCIAT, producătorii aduc cele mai noi tendinţe în design, dar şi piese clasice de mobilier. Gama produselor expuse include mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune sau mobilier de grădină. Cei interesaţi beneficiază, în standuri, şi de consiliere gratuită în materie de design de interior. Cei care se hotărăsc pot realiza achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Intrarea la eveniment este liberă. Programul de vizitare este în zilele de vineri şi sâmbătă, între orele 10 – 20, respectiv duminică, 4 noiembrie, între orele 10 – 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.